El Club de Pilota Valenciana Xúquer de Sueca presenta la seua tercera temporada

El Club de Pilota Valenciana Xúquer de Sueca presenta la seua tercera temporada

El passat 3 de gener de 2018 tingué lloc al trinquet municipal Eusebio de Sueca la presentació de la tercera temporada del Club de Pilota Valenciana Xúquer, corresponent al 2017-2018, davant d’un nombrós públic i de la presència del regidor d’esports del consistori suecà Vicent Baldoví.

presemtacio-pilota-xuquer-sueca-gen-2018_2.L’acte, conduït pel president Marià Pérez, començà amb el nomenament de tots i totes les pilotaires que conformen el club. El club el conformen 27 socis que van dels 6 fins els 44 anys, un club jove, transversal, de procedències diverses Sueca, Riola, Fortaleny, Cullera o Beniparrell, que entrenen tant a l’IES Joan Fuster, al seu conegut Poblet de la Pilota com al trinquet els dilluns, dimecres i divendres i que reivindica amb actes com este la normalització del nostre esport.

D’una manera simbòlica es va tancar la temporada passada amb el visionat d’un muntatge on es recollien imatges de tot allò viscut pel club des de l’excursió al Museu de la Pilota d’el Genovés, el II Campionat de Raspall de la Dona o els èxits obtinguts en campionats oficials tant als Jocs Escolars com als federatius, en modalitats tan diferents com l’escala i corda, el raspall, la galotxa o el trinquet amb frares, ja fora per equips o a títol individual. Així es va procedir a homenatjar a cadascun i cadascuna dels campions com al president fins la temporada passada Bernat Nerbón.

Tot seguit es va donar pas a la presentació de les competicions, categories, equips i pilotaires que estaran presents o ja estan en plena competició en esta temporada. Als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana a la modalitat de raspall hi tenen tres equips benjamí, aleví i cadet, però poden optar a altres modalitats i a competicions individuals que el calendari els marca més avant. Pel que fa a les federatives hi ha dos equips un masculí al 43è Trofeu el Corte Inglés de galotxa i l’altre femení a l’autonòmic de raspall amb opció també de jugar altres competicions al llarg de la temporada.

Per a finalitzar la vesprada el regidor va dirigir unes paraules als assistents remarcant el projecte innovador del club pel seu plantejament essencialment esportiu amb el seu grup de tecnificació sense perdre de vista els seus orígens i permetre que Sueca gaudisca de la pilota en els seus carrers. Per la seua banda, el president de l’entitat, agafant estes paraules afegia que el CPV Xúquer vol ser el mitjà per a projectar la pilota al segle XXI.

Club de Pilota Valenciana Xúquer


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.