Detingut per atropellar repetides vegades amb el seu vehicle a una dona a Favara

Detingut per atropellar repetides vegades amb el seu vehicle a una dona a Favara
  • La víctima més greu d’una doble agressió produïda el mateix dia roman ingressada en estat greu en la UVI

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció a Gandia d’un home de 25 anys d’edat i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi a Favara, un altre de robatori amb violència per agredir i sostraure les pertinences d’una altra xica aqueix mateix dia a Catarroja i un tercer delicte de violència de gènere contra la seua parella.

detingut-atropellament-favara-gener-2018_2Una de les víctimes pateix politraumatismes en diverses parts del cos, i va ser donada d’alta el mateix dia, mentre que la segona roman ingressada en estat greu en la UVI.

En aquesta operació, duta a terme divendres passat, han participat agents de la Guàrdia Civil d’Alfafar, Gandia, Oliva i València, i unitats de Policia Judicial, a més d’agents del Subsector de Tràfic de València.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement el divendres, 5 de gener, d’una agressió i robatori a una dona a Catarroja, on un individu li propinà colps en repetides ocasions.

Immediatament agents de la institució armada van començar a investigar el succeït alhora que van tenir coneixement d’un atropellament intencionat a una dona a Favara.

Gràcies a les dades obtingudes pels investigadors es va poder identificar en el mateix dia l’autor de tots dos fets que va resultar ser la mateixa persona, un home de 25 anys i nacionalitat espanyola.

Possible venjança contra la seua parella
Segons les recerques, aquests fets concretament les lesions provocades a les dues dones van ser motivades per venjança cap a la seua actual parella.

El detingut, que ja ha ingressat en presó, arran d’una discussió de parella va eixir de València el divendres al matí amb el seu vehicle, va parar a Catarroja i va contactar amb una dona en una via de servei a la qual va propinar colps en repetides ocasions i va sostraure la seua bossa.

Posteriorment en la vesprada d’aqueix mateix dia va acudir a un lloc pròxim a Favara on va arreplegar a una altra xica i després de mantenir una conversa amb ella i aquesta baixar-se del vehicle, l’ara detingut va envestir a la dona amb la part frontal de l’automòbil. La víctima va quedar tendida en el sòl, l’autor va fer marxa arrere i va passar per sobre ella amb el vehicle.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 4 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.