El Moto Club Sueca fa un balanç molt positiu de la temporada passada

El Moto Club Sueca fa un balanç molt positiu de la temporada passada
  • Vicente Pérez, Álex Pérez ‘Borràs’ i Diego Godino, pilots destacats en distintes competicions de velocitat

El Moto Club Sueca va celebrar recentment el sopar de final de l’exercici 2017. En la reunió, a la qual va acudir el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, se celebraren les victòries i la trajectòria dels diferents pilots del club esportiu.

Entre ells el corredor de Cullera, Vicente Pérez de 21 anys, qui enguany ha competit en el campionat internacional FIM Junior moto 3 cilindrada de 250 cc, on va aconseguir en la montura Marca KTM la quarta posició. En l’última cursa que es va disputar al Circuit Ricardo Tormo, el cullerenc va tindre possibilitats de ser subcampió.

També el jove suecà Álex Pérez ‘Borràs’, de 14 anys. Esta temporada competia en la Copa monomarca Yamaha 300 cc Youth Riders Cup, promoguda per Chicho Lorenzo, pare del pilot de moto gp Jorge Lorenzo, en la que s’ha classificat en segona posició.

I el més jove dels tres pilots amb llicència del Moto club Sueca, Diego Godino, de només 13 anys, qui ha competit en la Cuna de Campions modalitat Pre-moto 4 Marca IMR DE 250 cc.

Tambe ha destacat en esta temporada el pilot Ricardo Tudela que competia en el campionat regional de 80 cc. Tudela va acabar com a segon classificat en la cursa de Xàtiva i cinqué en Catral. Tots estos en modalitat de velocitat.

Pel que fa a la modalitat de Trial, el suecà Andreu Puchades, de 13 anys, s’ha proclamat campió de la Comunitat Valenciana en la categoria juvenil “Els Nanos”, amb la moto Beta de 125 cc i quart en el Campionat Nacional categoria Juvenils B, a només a dos punts del tercer classificat. Gràcies a Andreu el Moto Club Sueca es campió per clubs de Trial en la categoria Junior de la Comunitat Valenciana.

David Alberola, també en la modalitat de Trial, categoria de clàssiques, ha competit en campionat autonòmic.

El Moto Club Sueca vol agrair a tots ells l’esforç realitzat durant la temporada esportiva, així com per «representar-nos com entitat esportiva tant a nivell autonòmic com a nacional», expressa el president, Pere Pedralva.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.