Centenars de famílies visiten l’Expojove d’Almussafes ‘Miraquebe’

Centenars de famílies visiten l’Expojove d’Almussafes ‘Miraquebe’
  • Una gran quantitat d’entitats locals i institucions s’han implicat en el macroesdeveniment, en el que les actuacions musicals, teatrals, màgiques i literàries han tingut un paper protagonista

L’Ajuntament d’Almussafes va clausurar, dijous 28 de desembre a les 20 hores, un dels plats forts de la programació que ha organitzat per a celebrar el Nadal en la localitat, la fira d’oci familiar Miraquebe, en la que durant dos jornades ha oferit un ampli calendari d’activitats per a fomentar l’esport, la cultura i la solidaritat entre el col·lectiu de xiquets i adolescents de la població.

Inaugurada dimecres passat 27, a les 10.30 hores, en el Pavelló Poliesportiu Municipal i la seua zona d’aparcament, la fira d’oci familiar ha oferit un total de 14 hores de diversió en què els centenars d’assistents han pogut aprendre qüestions relacionades amb la lectura, la història i l’activitat física mentre disfrutaven de diferents actuacions en l’escenari habilitat a este efecte, i inclús li entregaven la carta als Reis Mags.

L’edil delegada de Joventut, Davinia Calatayud, promotora d’esta iniciativa amb accés gratuït a tots els públics, mostra la seua satisfacció pel resultat obtingut en esta primera edició, “una prova de foc que hem superat amb nota i que lògicament ens anima a planificar una segona edició en el Nadal de 2018, amb una agenda d’activitats encara més àmplia i amb una major participació d’entitats locals, ja que elles són les que definitivament li donen forma i personalitat a l’esdeveniment”.

Àmplia oferta lúdica
Entre les activitats plantejades figuraven excursions en trenet per a conéixer el patrimoni local, actuacions de màgia, corals i dansa moderna, sessions de contacontes, exhibicions d’ensinistrament caní, espectacles d’animació, així com demostracions a càrrec de les Unitats Canines de la Policia Local de Benifaió, Massamagrell, Godella i Onda, la Guàrdia Civil d’Almussafes, l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i bombers del Parc de Silla.

El programa també ha inclòs diversos concursos esportius, castells unflables i tallers manuals per a desenrotllar la creativitat gràcies a les propostes ideades per diverses associacions. Finalment, aprofitant que la festa es trobava en la infraestructura i voltants, la Regidoria de Joventut ha celebrat allí el seu tradicional Obert d’Escacs, a més d’exhibir l’exposició que mostra els dibuixos guanyadors dels primers vint anys del Concurs de Targetes Nadalenques.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.