Rescaten a Almussafes 70 coloms de Sollana valorats en 120.000 euros

Rescaten a Almussafes 70 coloms de Sollana valorats en 120.000 euros
  • Agents de la a Policia Local i bombers del Parc de Silla partriciparen en l’operació

El passat divendres 22 de desembre a la vesprada, la Unitat de Protecció Animal i del Medi Ambient de la Policia Local d’Almussafes (UPAMA) va dur a terme una operació especial en coordinació amb una dotació de bombers de Silla amb la finalitat de rescatar a 70 coloms que s’havien quedat atrapats en el sostre d’una nau industrial situada en el parc industrial Joan Carles I de la localitat.

La intervenció va començar després de l’avís realitzat pel Club de Columbicultura Sollanense de Sollana, entitat que alertava als agents que les aus havien fugit darrere de la coloma en una de les seues habituals activitats de solta. Aquesta s’havia amagat en la part alta de la citada propietat i en introduir-se els animals dins no aconseguien eixir pels seus propis mitjans, sent necessària la col·laboració de les autoritats per a alliberar-los.

La Policia Local del municipi va haver de sol·licitar la col·laboració del Parc de Bombers de Silla davant la impossibilitat d’arribar fins a l’altura en la qual es localitzaven aquests exemplars, els qui van traslladar fins al polígon un vehicle equipat amb grua telescòpica, amb el que va poder fer-se efectiu el rescat i lliurar les aus als seus propietaris.

Els 70 coloms, pertanyents als socis de la citada associació, estan valorats en uns 120.000 euros, aproximadament. Dos dels coloms esportius recuperats tenen un valor de 5.000 euros i un d’ells descendeix d’un colom que ha sigut campió d’Espanya valorat en 35.000 euros.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.