Rescaten a Almussafes 70 coloms de Sollana valorats en 120.000 euros

Rescaten a Almussafes 70 coloms de Sollana valorats en 120.000 euros
  • Agents de la a Policia Local i bombers del Parc de Silla partriciparen en l’operaci贸

El passat divendres 22 de desembre a la vesprada, la Unitat de Protecci贸 Animal i del Medi Ambient de la Policia Local d’Almussafes (UPAMA)聽va dur a terme una operaci贸 especial en coordinaci贸 amb una dotaci贸 de bombers de Silla amb la finalitat de rescatar a 70 coloms que s’havien quedat atrapats en el sostre d’una nau industrial situada en el parc industrial Joan Carles I de la localitat.

La intervenci贸 va comen莽ar despr茅s de l’av铆s realitzat pel Club de聽Columbicultura聽Sollanense de Sollana, entitat que alertava als agents que les aus havien fugit darrere de la coloma en una de les seues habituals activitats de solta. Aquesta s’havia amagat en la part alta de la citada propietat i en introduir-se els animals dins no aconseguien eixir pels seus propis mitjans, sent necess脿ria la col路laboraci贸 de les autoritats per a alliberar-los.

La Policia Local del municipi va haver de sol路licitar la col路laboraci贸 del Parc de Bombers de Silla davant la impossibilitat d’arribar fins a l’altura en la qual es localitzaven aquests exemplars, els qui van traslladar fins al pol铆gon un vehicle equipat amb grua telesc貌pica, amb el que va poder fer-se efectiu el rescat i lliurar les aus als seus propietaris.

Els 70 coloms, pertanyents als socis de la citada associaci贸, estan valorats en uns 120.000 euros, aproximadament. Dos dels coloms esportius recuperats tenen un valor de 5.000 euros i un d’ells descendeix d’un colom que ha sigut campi贸 d’Espanya valorat en 35.000 euros.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.