Vint joves d’Almussafes s’han acollit a les ajudes per a estudis d’idiomes en l’estranger

Vint joves d’Almussafes s’han acollit a les ajudes per a estudis d’idiomes en l’estranger
  • L’ajuntament tanca l’any amb una inversió de 17.400 euros en concepte de beques

Països com Austràlia, Anglaterra, Irlanda, Canadà, Escòcia o Malta han sigut les destinacions triades pels jóvens d’Almussafes que enguany s’han acollit a les subvencions per a l’estudi d’idiomes en l’estranger que concedix l’executiu local, a través de la seua Regidoria de Joventut.

Este programa d’ajudes amb què s’afavorix l’aprenentatge d’altres llengües a través de la “immersió lingüística” ha sumat un total de vint beneficiaris durant la convocatòria de 2017. El consistori municipal, que en un principi va pressupostar un import de 15.000 euros per a donar resposta a la previsibles peticions, va realitzar posteriorment una ampliació de la dotació pressupostària inicial, donada la demanda generada, que ha suposat una inversió global de 17.400 euros.

“Els nostres jóvens necessiten millorar el seu nivell lingüístic en idiomes estrangers, sobretot anglés i comprenem que no totes les famílies poden permetre’s el desembossament econòmic que suposa estudiar estos idiomes en altres països, a pesar que els resultats són molt més satisfactoris. Per això, llancem anualment este programa de subvencions, una iniciativa que els permet viure una experiència lectiva que a més els enriquix a nivell social i cultural”, destaca l’edil de Joventut, Davinia Calatayud.

Concretament, el programa subvenciona el desplaçament d’anada i tornada al lloc de la realització del curs, el cost de les sessions, on s’inclouen les classes i el material del mateix, així com l’estada, no podent concedir més de 1.200 euros per cada una de les sol·licituds presentades. Així mateix, els candidats han de tindre entre 14 i 30 anys a la data d’inici del curs i estar empadronats almenys un any en la localitat en la data de presentació de les sol·licituds.

Igual que l’any passat, l’anglés continua sent l’idioma estrela, atés que la major part dels estudiants que han sol·licitat l’ajuda ho han fet amb l’objectiu d’ampliar els seus coneixements d’esta llengua.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.