Xiquets i joves d’Almussafes dissenyen el “poble que volen” en el calendari municipal de 2018

Xiquets i joves d’Almussafes dissenyen el “poble que volen” en el calendari municipal de 2018
  • “Almussafes, Ciutat Amiga de la Infància”, la temàtica sobre la qual han treballat enguany els tres centres educatius

A les 19.30 hores de divendres passat 15 de desembre, la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes va acollir l’acte d’entrega de premis als escolars de la localitat les creacions artístiques de la qual han sigut triades pel professorat per a participar en el calendari municipal de 2018, dedicat a “Almussafes, ciutat amiga de la infància”.

En total, s’han seleccionat 48 imatges, quatre per cada mes de l’any, i tots els seus autors han rebut durant la cerimònia un llibre de part de l’Ajuntament com a mostra d’agraïment pel seu esforç en l’elaboració dels treballs. Abrigant els afortunats artistes han estat al voltant d’un centenar de persones entre amics, familiars i docents dels tres centres educatius participants.

“En esta ocasió, hem volgut incidir en la promoció de la participació ciutadana dels més menuts en els assumptes de la vida pública i en el fet de que l’any que ve confiem a obtindre el segell de la UNESCO com a Ciutat Amiga de la Infància, per a dissenyar un almanac en què el col·lectiu d’infants i jóvens dibuixen el poble que els agradaria tindre des de diferents vessants”, comenta el regidor d’Educació, Pau Bosch, el qual valora “molt positivament el nivell dels dibuixos i el fet de que es tracte d’una activitat que unix als tres centres educatius de la localitat i a jóvens d’entre 3 i 16 anys”.

L’edil va entregar un obra a cada un dels premiats, a més de procedir a la inauguració de l’exposició amb les il·lustracions guanyadores, una mostra emplaçada en el hall del Centre Cultural que romandrà oberta fins al pròxim 5 de gener.

A finals d’esta setmana, la ciutadania d’Almussafes podrà recollir en el Centre Cultural i de forma gratuïta, un exemplar del dit calendari, en el que també podran disfrutar de les esmentades imatges. En el seu interior, cada mes està dedicat a una determinada àrea, com per exemple l’art, les festes, els parcs, la cultura, la societat, l’escola o les instal·lacions esportives que els agradaria tindre.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia difosa pel propi consistori

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.