Sueca tindrà Fallera Major Infantil i cort d’honor al 2019

Sueca tindrà Fallera Major Infantil i cort d’honor al 2019

L’anunci que les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes tindran màxima representant infantil per a les falles de 2019, el va realitzar el president de la Junta Local de Sueca, Bernardo Garrigós, el passat diumenge dia 17 de desembre.

En el marc d’un dinar de germanor nadalenc, gentilesa del President de la JLF al casal de la falla Sucro, i comptant amb l’assistència dels màxims representants de les comissions falleres per a l’exercici 2018, de l’alcaldessa de Sueca, els alcaldes de El Perelló i Mareny de Barraquetes, i diverses autoritats locals.

Després d’aquest, el president, va dirigir unes paraules d’agraïment i va sorprendre gratament a tots el presents amb l’anunci, de la instauració de la figura de Fallera Major Infantil (figura que ha sigut reivindicada des de fa temps per part dels fallers) per a les properes falles 2019, amb el vist i plau del col·lectiu faller i les autoritats. Finalitzant amb la intervenció de l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit.

Bernardo i Tania -Fallera Major de Sueca- complimentaren tots el representants de les comissions falleres amb un obsequi i una felicitació nadalenca,  finalitzant amb una foto de tots els assistents.

JLF


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada