Vint anys del concurs de targetes nadalenques d’Almussafes

Vint anys del concurs de targetes nadalenques d’Almussafes
  • Una exposició retrospectiva exhibeix les dos-centes obres premiades durant les últimes dos dècades

L’exposició, que realitza un recorregut per la creativitat de ciutadania al voltant de la temàtica nadalenca i l’objectiu de la qual és reconéixer l’esforç de tots els participants que han volgut aportar el seu talent a través d’este particular format, es podrà visitar fins a divendres que  ve 5 de gener de 2018 en la sala d’exposicions del Centre Cultural i també els dies 27 i 28 de desembre en el Pavelló Poliesportiu Municipal, coincidint amb la celebració de l’Expojove “Miraquebe”.

La inauguració de la mostra es va celebrar divendres passat 15 de desembre, a les 19 hores, en un acte en què també es van entregar els guardons als premiats, per votació popular, en l’edició de 2017.

Els autors reconeguts en la categoria infantil, Marta Sabater, Edurne López, Eduard López i Emma Zarzo; els vencedors en la Juvenil, Bárbara Folch, Jesús Martínez i Aaron Egusquiza; i els que van obtindre un nombre més gran de vots en l’adulta, Magda Boix i Elena Gándara, van rebre els seus premis de la mà del regidor d’Educació, Pau Bosch.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada