La Ribera Baixa pren força dins l’organització provincial del PSPV-PSOE

La Ribera Baixa pren força dins l’organització provincial del PSPV-PSOE

Dissabte passat 16 de desembre, es va celebrar en el Palau de Congressos de València, el Congrés del la Província de València del PSPV-PSOE, on es van triar entre uns altres, els membres de la nova executiva i comitè provincial. La Comarca de la Ribera Baixa, ha obtingut quatre responsabilitats en l’executiva provincial del PSPV i un en el comitè.

En l’agrupació local de Sueca, les responsabilitats a nivell d’executiva provincial han sigut assignades a: Antonio Galán Talens, que portarà la Sotssecretària d’Estratègia i Innovació; Luis Baixauli Mateu que ocuparà la Secretària d’Urbanisme, i el portaveu de l’Ajuntament de Sueca i Secretari General de l’Agrupació Local, Dimas Vázquez España que tindrà la responsabilitat de la Secretaria d’Educació i Cultura de la Província de València.

L’altra companya que formarà part de l’executiva provincial és l’Alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos Gimeno que s’ocuparà de la Secretaria Intergeneracional. Pel Comitè Provincial, el membre serà l’Alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime Vivó.

Amb aquestes designacions, queda clar que la nova direcció del PSPV-PSOE de la Província de València, aposta fort per la Comarca de la Ribera Baixa, i més concretament per l’Agrupació de Sueca.

PSPV-PSOE


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada