La CUP convoca avui un acte públic a Sueca en el dia previ a les eleccions de Catalunya

La CUP convoca avui un acte públic a Sueca en el dia previ a les eleccions de Catalunya
  • Organitzacions independentistes d’esquerra també han organitzat mítings a Palma Ciutat i Perpinyà

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP), al costat d’altres organitzacions, ha convocat per a avui, dimecres, un acte públic davant de pavelló municipal cobert de la ronda del País Valencià de Sueca. Aquest míting es fa paral·lelament a altres dos que es duran a terme a Palma Ciutat i a Perpinyà, fora del territori electoral de la Catalunya estricta que demà va a eleccions autonòmiques.

Sota la convocatòria “Ens sobres 155 raons. 21D Dempeus! Drets socials – República -Assemblea constituent” intervindran l’exdiputada i actual regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant; la número 2 per Barcelona, Maria Sirvent; i un representant de l’esquerra independentista de la Ribera.

L’acte està previst per a les 19 hores. Diversos mitjans de comunicació d’implantació estatal han posat el crit en el cel pel fet que aquests tres actes es porten a terme, precisament en la jornada de reflexió de les eleccions catalanes.

Fa unes setmanes, la Junta de Govern Local (Compromís i GISPM) de l’Ajuntament de Sueca retirà l’autorització a Arran la Ribera (una de les organitzacions que convoquen avui al míting de la capital de la Ribera Baixa) per a usar un local municipal per a un acte que havien aprovat. La xerrada estava relacionada amb el referèndum per la independència de Catalunya del primer d’octubre passat i que la justícia espanyola havia prohibit.

Aquell primer d’octubre, unes 300 persones es concentraren a la vesprada a la plaça de l’Ajuntament de Sueca en senyal de protesta per la desproporcionada actuació policial en la jornada del referèndum sobre la independència (1-O) viscuda a Catalunya. Entre els assistents hi havia una nodrida representació de càrrecs públics de partits progressistes de la comarca.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.