Falla la climatització de l’oficina estatal d’ocupació de Sueca (SEPE) i falta personal

Falla la climatització de l’oficina estatal d’ocupació de Sueca (SEPE) i falta personal
  • El sindicat CSIF demana la reparació urgent i reclama un augment de la plantilla en les dependències de la província que més expedients tramita per funcionari

El sindicat CSIF urgeix a la reparació del sistema de climatització en l’oficina del Servei Públic d’Ocupació Estatal de Sueca. La central sindical, a més, reclama reforços de personal, ja que recorda que es tracta de l’oficina que més expedients tramita per funcionari i la segona en ràtio de cites de la província.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el sistema de climatització de l’oficina de Sueca es desbarataren per segona vegada hui, després de romandre sense funcionar durant dies fins que el tècnic responsable ho va reparar divendres passat. Aquesta situació provoca queixes dels usuaris per les baixes temperatures en el recinte.

El sindicat, a més, assenyala que l’oficina de Sueca, amb 215 expedients mensuals tramitats per funcionari, és la que té un major ràtio d’expedients/funcionari de la província. També, amb 324 cites registrades el passat mes d’octubre, se situa com la segona en aqueixa proporció únicament superada per la situada en el carrer Vila Barberá de València.

La central sindical reclama un increment de plantilla i una cobertura de baixes per a aquestes dependències que atenen la Ribera Baixa i que compten amb vuit treballadors. El sindicat explica que l’elevada càrrega de treball sol incrementar-se al gener, després de les festes i les contractacions nadalenques, per la qual cosa constreny al Ministeri d’Ocupació a agilitar aqueix augment de personal.

CSIF


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.