Concursos de cartell, poesia satírica i sainet de les falles de Sueca

Concursos de cartell, poesia satírica i sainet de les falles de Sueca
  • La Junta Local Fallera avisa els interessats que les convocatòries oficials es publicaran en breu

La Junta Local Fallera (JLF) de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes, ha avançat detalls de les convocatòries dels concursos per al cartell anunciador de 2018, de poesia satítica i de sainet. Aquestes convocatòries seran oficials en el moment es publiquen al Butlletí Oficial de la Província (BOP), cosa que no es farà esperar.

Els treballs s’hauran de presentar al Registre General de l’ajuntament en dies laborables, de 9 a 14 hores, dins els quinze dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de les bases al BOP, en el cas dels cartells, i vint-i-cinc en els de Poesia Satírica i Sainets.

Les propostes que es presenten per al cartell hauran de ser originals i inèdites, en format A-3 (24 x 29,7 centímetres) i presentat en un suport rígid que en cap cas serà més gros de 5 mil·límetres. Hauran de portar obligatòriament el text “Sueca Falles 2018 – Ribera Baixa, Festa Declarada d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana”, a més de deixar espais per a col·locar els logotips de la JLF i de l’Ajuntament de Sueca. Els treballs es presentaran en format físic i digital, no aniran signats i s’identificaran amb un pseudònim en sobre a part tancat. El premi és de 800 euros.

El Concurs de Redacció de Sainets concedirà un premi de 800 euros. La peça teatral es podrà presentar en un acte o dos i la trama deu desenvolupar-se entre els segles XIX i el moment actual. Hauran de presentar-se mecanografiats d’interlineat senzill en paper i a format digital i l’extensió serà d’un mínim de 10 fulls i màxim de trenta. L’autor haurà de presentar-se amb pseudònim i haurà de referir la identitat en sobre tancat a part.

Per a optar al Concurs de Poesia Satírica, la temàtica serà lliure, però haurà de tindre necessàriament una visió crítica, irònica i humorística que no siga insultant, difamatòria i calumniosa. Hauran de tindre una extensió mínima de deu versos i màxima de cent, escrits en ordinador en Arial o Times New Roman del cos 12 i en valencià normalitzat. L’import del premi serà de 300 euros.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada