El Sueca Ricers torna a la competició i obri portes a noves incorporacions

El Sueca Ricers torna a la competició i obri portes a noves incorporacions

El Club de Futbol Americà de Sueca torna a la competició oficial després d’una temporada sense participar en cap competició oficial per motius econòmics i per falta d’efectius.

Sueca Ricers participarà aquesta Temporada 2017-2018 en la Lliga Valenciana de Football Flag, una modalitat del futbol americà sense contacte on s’enfronten equips format s per cinc jugadors en el camp i on poden participar persones de totes les edats i sexes.

L’equip arrosser s’enfrontarà a clubs de tota la Comunitat Valenciana com són, Alacant Sharks, Sant Joan Dolphins, Albacete Knives, Sporting Plaza de Argel, Almassora Eagle Rays,  Ilicitano Linces, Vinaròs Ironmans, València Giants i València Firebats.

El passat 18 de novembre es disputà la primera jornada de competició de la temporada on es disputaren diversos encontres pel mètode de triangulars i Sueca Ricers guanyà el seu primer encontre amb els Eagle Rays d’Almassora per 13 a 7 punts, i va perdre al segon encontre amb els Alacant SPA per 0 a 36 punts. La pròxima jornada es disputarà el pròxim 17 de desembre a Elx.

El període d’inscripcions continua obert per a noves incorporacions a l’equip, per a tots aquells que vulguin provar gratuïtament aquesta modalitat de futbol americà sense contacte apta per a tots i totes.

Sueca Ricers


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.