Campanya solidària per a Nadal del PSPV-PSOE de Sueca

cartell-solidari-pspv-nadal-2017La Casa del Poble de Sueca, seu dels socialistes suecans, torna a obrir les seues portes, per a arreplegar tota la gran solidaritat que els nostres veïns sempre han demostrat amb la gent més necessitada.

Un any més, i ja van sis, tindrem oberta la nostra seu per a rebre totes les donacions d’aliments, joguets en bon estat, menjar i accessoris per a nadons, així com material escolar en bones condicions d’ús.

Amb aquesta campanya, i amb una altra que farem simultàniament, el que pretenem és intentar col·laborar amb la gran labor que Cáritas Sueca fa en la nostra ciutat, aportant el nostre gra d’arena amb els ciutadans més desfavorits.

Pel que, des d’aquest anunci, convoquem a la solidaritat que tenen en el seu cor tots els veïns de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, perquè aporten tot el que puguen, i així poder omplir la nostra seu de fraternitat i suport amb la gent que ho està passant pitjor, malgrat els anuncis a “bombo y platillo” que la crisi ha acabat, per part del Govern Estatal.

Per tant des de Joves Socialistes i des del Pspv-Psoe de Sueca, estarem a la disposició de tots els veïns que vulguen col·laborar i solidaritzar-se, en la nostra seu, situada en el carrer La Punta nº 5, des de l’11 fins al 15 de desembre, i des de les 18 hores fins a les 20 hores d’aquests dies.

Us esperem a tots com sempre, amb els braços oberts. Ells també us esperen. Moltes gràcies anticipades de tota la nostra agrupació.

PSPV-PSOE de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada