L’Ajuntament d’Almussafes organitza la ‘IV Fireta de Nadal’ per a motivar el consum

L’Ajuntament d’Almussafes organitza la ‘IV Fireta de Nadal’ per a motivar el consum
  • Divuit comerços participen en aquesta edició de la iniciativa que una vegada més se celebrarà en el Mercat Municipal i el seu entorn

L’ambient nadalenc comença a sentir-se a Almussafes. El Centre Cultural es prepara per a acollir els festivals organitzats pels col·legis i les associacions, els operaris municipals comencen la instal·lació de les llums que lluiran els carrers de la localitat i l’Ajuntament d’Almussafes ultima les iniciatives que oferirà als diferents col·lectius ciutadans.

Entre les propostes del consistori per a aquesta època de l’any es troba la ‘IV Fireta de Nadal’, l’aparador comercial que des de 2014 s’instal·la en la Plaça del Mercat per a mostrar als veïns i veïnes els millors productes dels establiments situats en la població i promocionar així l’adquisició de regals i productes típics d’aquestes festes en els negocis locals.

Els almussafenys i les almussafenyes tenen una nova cita amb aquesta activitat el pròxim dissabte 16 de desembre. A partir de les 10.30 hores, els veïns i les veïnes que s’acosten al Mercat Municipal i els seus voltants trobaran fins a 18 stands, onze en l’exterior i els altres set a l’interior d’aquesta infraestructura pública.

Enguany han confirmat la seua participació establiments especialitzats en sectors tan diversos com la perfumeria, l’alimentació, el tèxtil, l’estètica, la fotografia, l’esport, la decoració, la llenceria, la farmàcia i l’ortopèdia. “Aquesta àmplia varietat de productes permetrà als i les visitants avançar les compres de Nadal assegurant-se la proximitat, la qualitat, el preu i la satisfacció d’estar contribuint al bon funcionament del teixit empresarial local”, assenyala la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.

Tal com va ocórrer en l’anterior edició, els llocs es complementaran amb activitats dirigides al públic infantil. Concretament, s’instal·laran tallers infantils i inflables en l’aparcament públic situat en la mateixa plaça. A més, el Pare Noel estarà arreplegant les cartes amb les peticions dels més xicotets.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.