Tres concerts de luxe per al Festival SuecaSax d’aquest cap de setmana

Tres concerts de luxe per al Festival SuecaSax d’aquest cap de setmana

Sueca, amb l’organització de l’associació Activa la Idea i amb el patrocini de l’Ajuntament de Sueca, acollirà els pròxims dies 8, 9 i 10 de desembre la tercera edició del Festival SuecaSax.

Després de dues edicions amb èxit absolut als concerts, de participants vinguts de tot arreu, de professors de saxòfon, solistes i compositors de reconegut prestigi internacional, etc. en aquesta nova edició es pretén eixamplar, més si cal, la participació mitjançant la diversificació d’estètiques musicals als tres concerts programats.

El primer d’ells, el divendres 8 a les 20:30, a càrrec d’ONoff Ensemble (grup de saxòfons del Conservatorio Superior Katarina Gurska de Madrid) que sota la direcció artística i musical del saxofonista Pedro Pablo Cámara (qui també serà el professor convidat d´aquesta edició) realitzaran un concert magnífic i eclèctic que es desenvoluparà entre peces de transcripció clàssica i d’avantguarda.

El segon concert, previst per al dissabte 9 a les 20:30, comptarà amb la participació de Klexos Contemporary Music. Klexos és un quartet de saxòfons creat a Suïssa que presenta un programa realment original amb peces de nova creació. En aquest concert està prevista l’estrena absoluta, encàrrec del SuecaSax, de la jove compositora Àngela Gómez.

Finalment, el diumenge dia 10 a les 12:30 està previst el concert de cloenda amb el Trio Feedback i els estudiants d’aquesta tercera edició. En aquesta proposta els ponts musicals establerts entre l’època medieval, el renaixentista musical i la música d’avui, serà el leitmotiv d’aquest.

Des de l’organització volem agrair el suport de totes les entitats col·laboradores que ho fan possible i convidar a tots i totes a què puguen sumar-se a aquests esdeveniments musicals al nostre poble. Els concerts tindran lloc al CM Bernat i Baldoví i són d’entrada gratuïta.

SuecaSax

Fotografia d’ONoff Ensemble de Silvia Galán

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada