Sueca celebra el primer aniversari de la declaraci贸 de les Falles com a Patrimoni

Sueca celebra el primer aniversari de la declaraci贸 de les Falles com a Patrimoni

Dissabte passat, 2 de desembre, la Junta Local Fallera de Sueca organitz脿 un senzill acte per a commemorar el primer aniversari de la Declaraci贸 de les Falles com a Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Aquest aniversari es va celebrar al cau de la falla Avinguda d’Espanya, i va contar amb la participaci贸 del Regidor de Festes, els m脿xims representants de les comissions falleres de Sueca, El Perell贸 i Mareny de Barraquetes i un gran nombre de fallers.

L’acte, que compt脿 amb la participaci贸 de la colla Tabalaina, dona inici amb unes paraules del president de la JLF, Bernardo Garrig贸s, seguit d’unes emotives paraules de la Fallera Major de Sueca, T脿nia S谩ez, la celebraci贸 continu脿 amb una foto oficial dels representants del m贸n faller, amb la cremada d’uns ninots de falla i uns focs d’artifici, per a finalitzar amb un vi d’honor.

JLF

falles-sueca-patrimoni-des-2017_1


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.