Batuda de porcs senglars per al proper diumenge a la muntanya de Llaurí

Batuda de porcs senglars per al proper diumenge a la muntanya de Llaurí

La Societat de Caçadors El Gavilan de Llaurí avisa que el proper diumenge 10 de desembre hi haurà batuda de senglars a la zona dels Collaets, Barranc de la Trompera, el Palmeral i la zona de la Simeta. Començaran a les 10:00 del matí i acabaran a migdia.

Es prega als senderistes, corredors i ciclistes, que respecten l’horari de la batuda i no passen per les zones esmentades. La societat de caçadors col·locarà cartells avisant, es prega no trenquen ni facen desapareixer els cartells ja que va en joc la seguretat de les persones que van a transitar per la muntanya. No fa cap favor a ningú qui lleva les senyals.

Abans de les 10 encara es podrà passar, però cal evitar eixes zones en l’horari de batuda, de 10 a 15 hores. Aquesta jornada de caça extraordinàra es duu a terme donada la proliferació de porcs senglars que ja fa temps estan danyant els conreus agrícoles de la zona.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada