Almussafes rendix homenatge a, Rafa García, subcampió del món de Compak Sporting

Almussafes rendix homenatge a, Rafa García, subcampió del món de Compak Sporting
  • Acumula més de 130 títols nacionals i internacionals en els seus 44 anys de trajectòria i és esportista d’elit des de 1998

Encara que el magnífic potencial esportiu de Rafa García, un mestre en l’especialitat de recorreguts de caça i també de Compak Sporting, ha sigut posat en valor en quatre ocasions per part del Consell Superior d’Esports d’Espanya i també de la Generalitat Valenciana, és precisament Almussafes, el poble que li ha vist nàixer, on residix i conviu amb familiars, amics i companys esportistes i on va despertar la seua passió per esta especialitat esportiu l’any 1975, quan es va enfrontar a la seua primera competició representant al Club de Caçadors “El Perdigó”, l’escenari en què ha pogut disfrutar d’un reconeixement públic “que li ha omplit de major orgull”, segons les seues pròpies paraules.

Durant l’acte, l’Ajuntament d’Almussafes va voler exalçar l’impressionant palmarés, esforç i compromís d’este esportista d’elit des de l’any 1998, qui en el seu primer Campionat d’Espanya, del que ja han transcorregut més de quatre dècades, es va adjudicar el títol de campió júnior de recorreguts de caça i una meritòria tercera plaça en l’europeu de la mateixa modalitat.

El delegat de la Federació Valenciana de Caça, José Manuel Olmos, familiars, amics i esportistes del club “El Perdigó” també van presenciar el càlid homenatge que se li va rendir a Rafa García, de qui el president de l’executiu, Toni González, va destacar les seues inenarrables fites esportives “que han escrit amb lletres d’or el nom d’Almussafes per tot el món”, a més de manifestar el suport que des de l’Ajuntament se’ls va a continuar brindant a tota la pedrera d’esportistes professionals de la localitat, entre els quals destaca, sens dubte, l’homenatjat.

Durant la seua intervenció, García va anunciar que “El Perdigó és el club espanyol que més títols acumula, un total de 21, a més de liderar l’índex de participació en les competicions d’àmbit internacional, per tractar-se de li entitat que nombre més gran d’esportistes ha aportat fins a la data”.

En l’actualitat, Rafa García ja ha iniciat els seus entrenaments en camps de tir per a enfrontar-se, a partir del pròxim juny de 1018, al campionat europeu i al Mundial, que se celebraran a Itàlia i França, cites en què ja ha assegurat la seua participació en ambdós modalitats.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia de Carioca

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada