El suecà Joan Tamarit és nomenat secretari general del Consell Jurídic Consultiu

El suecà Joan Tamarit és nomenat secretari general del Consell Jurídic Consultiu

El Consell de la Generalitat Valenciana ha aprovat el nomenament de Joan Tamarit i Palacios com a secretari general del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana en substitució de Ferran Garcia i Mengual, el cessament de la qual, a petició pròpia, també ha sigut aprovat pel ple de l’Executiu valencià.

Tamarit és llicenciat en Dret per la Universitat de València i ha sigut degà de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Sueca i conseller del Consell General de l’Advocacia Espanyola des de 2007 fins a 2016.

Advocat en exercici i vocal de la Comissió Codificadora Civil Valenciana, ha sigut també membre de l’Observatori de Dret Civil Valencià des de 2001 fins a 2015, a més de professor associat de Dret Civil de la Universitat de València i conseller i membre de la comissió permanent del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

El lletrat suecà ha participat també com a ponent en diversos cursos, seminaris, conferència i jornades jurídiques. El nomenament es produeix a proposta de la presidenta del Consell Jurídic Consultiu, Margarita Soler.

R.

En la fotografia una intervenció a Sueca de Joan Tamarit al costat de Jesús Muñoz i Mariano Durán

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada