Cinquanta-dos jubilats d’Almussafes visiten la Diputació de València

Cinquanta-dos jubilats d’Almussafes visiten la Diputació de València
  • El col·lectiu participa en aquesta iniciativa impulsada per l’administració provincial per a conèixer de prop la labor que realitza

Cinquanta-dos jubilats d’Almussafes van participar ahir dilluns 4 de desembre en una nova excursió dirigida al col·lectiu de la Tercera Edat de la localitat. La Diputació de València els va convidar a gaudir d’una jornada cultural en la capital de la Comunitat Valenciana per a donar-los a conèixer les instal·lacions de l’administració provincial i explicar-los el funcionament de la institució.

Al matí, després de reunir-se amb un altre grup de jubilats de San Antonio de Benagéber en els voltants de les Torres de Serrans, es van traslladar fins a la Plaça de Manises, on la Diputació té les seues seus, concretament en els palaus l’Escala i Batlia.

Els participants van ser rebuts en la sala de plenaris per la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, qui els va explicar l’estructura organitzativa i com es duu a terme el desenvolupament del treball.

Posteriorment van visitar els patis d’aquests dos edificis i van descobrir la seua història, després del que se’ls va oferir un desdejuni. En finalitzar, es van traslladar fins a l’Institut Valencià de Audiofonologia, on se’ls va servir el menjar.

Ja a la vesprada van tenir l’oportunitat de realitzar una visita guiada per Centre Cultural La Beneficència, entitat gestionada per la Diputació de València, en la qual es pot gaudir de diverses exposicions, permanents i temporals.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa ‘Açò és la Dipu’, que té per objectiu “que la gent coneguera l’entorn històric dels edificis que componen la Diputació, explicant quan es van fer, en quin context i amb quina finalitat, i després, lògicament, que conegueren el seu interior”, assegura explicat Mercedes Berenguer.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.