La Penya Valencianista d’Almussafes celebra el seu primer quart de segle

La Penya Valencianista d’Almussafes celebra el seu primer quart de segle
  • Durant l’acte es va rendir homenatge als 17 penyistes fundadors, encara en actiu, i es van entregar reconeixements personals

Enrique Sabater presidix, des del passat mes d’agost, la Peña Valencianista d’Almussafes, un club esportiu que es va constituir al gener de l’any 1992 i que precisament enguany 2017 celebra el seu XXV Aniversari.

Més de mig centenar de socis van voler exalçar esta important efemèride reunint-se en un sopar de germandat, que va tindre lloc durant la nit de divendres passat 24 de novembre i que van presidir el primer edil, Toni González, el president durant els últims 13 anys, Héctor Villalba, i el directiu de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, José Miguel Sancho, junt amb els representants de la directiva actual.

Encara que s’havia confirmat la presència de Ricardo Arias, exjugador del València C.F. i de Manolo Mas, del departament de Comunicació i Relacions Públiques de l’entitat blanquinegra, el dolc institucional en memòria de Jaume Ortí va impossibilitar la seua participació en l’acte públic d’aniversari.

“No obstant això, ambdós s’han compromés ja a assistir a l’assemblea anual de la Peña Valencianista, que tindrà lloc el pròxim 15 de desembre amb l’emissió en directe des d’Almussafes del programa de VCF ràdio”, segons avancen des de l’entitat esportiva.

Els que sí que van participar activament en l’acte commemoratiu van ser els 17 socis fundadors del club, que va iniciar el seu camí sota la presidència de Francisco Lerma, càrrec que posteriorment va desenrotllar Armando Girona. Tant al soci número 1, Antonio Villalba, com al número 2, Vicente Magraner i a la resta dels 15 penyistes encara en actiu, la Peña els va rendir un calorós homenatge amb l’entrega d’una insígnia del València CF, en reconeixement al seu compromís i fidelitat.  Així mateix, des de l’Agrupació de Penyes es va brindar un reconeixement personal a l’actual president i també a la trajectòria completada per l’anterior.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada