Premi a la qualitat dels Centres de la “Fundació San José y San Antonio” de Sueca

Premi a la qualitat dels Centres de la “Fundació San José y San Antonio” de Sueca
  • L’Institut Docent per a l’Excel·lència i la Innovació fa entrega del Reconeixement a l’Excel·lència en Educació, en la seua categoria de Renovació + 400

Els Centres d’Educació Infantil “San José y San Antonio” i “San Antonio” han rebut per segona vegada la Renovació del segell + 400 “Q” de plata del Model d’Excel·lència Europea EFQM d’Educació. Este reconeixement ha sigut possible per la confiança que ens han mostrat les famílies per a l’educació dels seus fills.

L’acte d’entrega del Reconeixement ha tingut lloc a Madrid, el dia 21 de novembre, dins de la Jornada d’Excel·lència en Gestió Educativa, organitzat Club Excel·lència en Gestió i les patronals del sector. Allí estaven representant als dos Centres sor Segunda Fernández Rodríguez, Directora Pedagògica i Carmen Puchol Aliaga, Delegada de Qualitat per a arreplegar la Renovació del segell + 400 del Model Europeu d’Excel·lència (EFQM) en Gestió Educativa.

Este premi reafirma l’aposta decidida i continuada pel nostre Projecte Educatiu de Centre  I per l’oferta d’especialització dels nostres centres en l’Etapa d’Educació Infantil, atenent  a les demandes presents i futures de les famílies i de la societat, que es reflectix en el desenrotllament de Planes d’Innovació Pedagògica, Investigació i de Qualitat. Entre ells: Intel·ligències Múltiples, Plurilinguísmo des de bebés, Estimulació Primerenca, mètode Suzuki violí, Projecte de Desenrotllament Bàsic, Treballs per Projectes, etc.

Des de la Direcció del Centre compartim l’enhorabona amb tots els que formem part de la Comunitat Educativa: pares, professors, alumnes i col·laboradors. Gràcies a tots  per la vostra iniciativa i entusiasme en la consolidació d’este Sistema de Gestió de Qualitat. Continuem comptant amb les vostres aportacions, suggeriments i treball en equip en la gran tasca educativa.

Este premi implica un nou impuls per a continuar treballant no sols en la qualitat educativa i organitzativa del Centre, sinó sobretot en la qualitat humana i espiritua, la referència de la qual és la nostra Missió i els Valors que transmetem als vostres fills, sempre en un ambient d’afecte i confiança rodejats d’una magnífica natura, que els fa créixer feliços.

L’haver pogut arribar a una segona renovació de dit reconeixement, és conseqüència de l’esforç col·lectiu per mantindre’ns en eixe nivell. Continuem avivant la nostra Missió: “L’educació integral dels xiquets amb el nostre Projecte Pedagògic L’Educació Primerenca”, sempre en un clima de joc i alegria, que els porta a una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, segons el nostre ideari de Franciscanes de la Mare de Déu del Bon Consell.

Des d’ací vos donem les gràcies  a tots per haver fet possible que hui estiguem ací, la nostra meta sempre serà educar els nostres alumnes en el millor ambient d’aire lliure i sol, amb els últims avanços en educació però sobretot amb el gran afecte familiar que ens caracteritza.

De nou, gràcies per la vostra confiança i suport.

Águeda de Miguel Orduna
Directora dels Centres E.I. San José i San Antonio i San Antonio


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.