La comèdia ‘Políticament Incorrecte’ es representa el dissabte a Albalat

La comèdia ‘Políticament Incorrecte’ es representa el dissabte a Albalat

Aquest dissabte, dia 2 de desembre,  a les 19:30 hores i a la Casa de la Cultura d’Albalat de la Ribera, no es podeu perdre l’obra de teatre ‘Políticament incorrecte’. L’entrada és gratuïta i l’adorament limitat.

Es tracta d’una brillant comèdia de Ray Cooney que centra la seua atenció en un luxós hotel. Un ministre del govern planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició.

El desastre comença quan descobreixen el cos d’una desconeguda atrapada a la finestra de l’habitació. Desesperat, el Ministre truca al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del ministre.

La història es “desmadra” amb l’arribada del marit de la diputada, de la infermera que cuida a la mare de l’ajudant, de la dona del ministre i d’una cambrera sense escrúpols.

Políticament Incorrecte és un vodevil anglès, però no un qualsevol, si no que, probablement,   és el vodevil més original, sorprenent i, sobretot, divertit que s’ha estrenat a Londres. Així, la diversió està assegurada.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada