El Foto Club ‘La Imatge’ d’Almussafes centra en l’esport la seua mostra de tardor

El Foto Club ‘La Imatge’ d’Almussafes centra en l’esport la seua mostra de tardor
  • Un total de vint-i-vuit imatges doten de contingut l’exposici贸, dedicada a la mem貌ria del soci recentment difunt, Vicent Soler

Despr茅s de la presentaci贸 de l’anuari i resum fotogr脿fic de l’any 2016, celebrada per part del club de fotografia d’Almussafes, Foto Club La Imatge, a finals del mes de setembre, aix铆 com els Expodebates que han reunit a bona part de socis i aficionats al m贸n de la imatge durant els 煤ltims mesos, divendres passat, 24 de novembre, els integrants de l’entitat es van donar cita en la sala d’exposicions del Centre Cultural per a celebrar la inauguraci贸 de la seua mostra fotogr脿fica de tardor, una trobada que va estar marcat emocionalment per un nom, el del fot貌graf aficionat i soci actiu del club durant pr脿cticament tota la seua traject貌ria, Vicent Soler, difunt fa poques setmanes.

Precisament va ser el seu company i directiu de l’entitat cultural, Vicent Marco, qui li va dedicar unes precioses paraules davant de l’atenta mirada de la dona i fills de l’homenatjat, els quals van assistir a l’acte d’inauguraci贸 de la mostra, en la que s’exhibixen cinc de les 煤ltimes obres creades per este fot貌graf de Benifai贸.

Altres tretze membres del Foto Club La Imatge mostren els seus treballs art铆stics en esta exposici贸 que, fidel a la tem脿tica sobre la qual l’entitat est脿 centrant totes les seues activitats durant el present any 2017, inviten a un recorregut per un ampli palmito de disciplines esportives.

Destacable que algunes de les imatges exposades retraten precisament esportistes locals practicant esport en instal路lacions municipals, entre ells el jugador de p脿del adaptat d’Almussafes, Alejandro L贸pez Trapero, reconegut a nivell nacional, ja que en l’actualitat ocupa el s猫ptim lloc del r脿nquing, a m茅s d’ostentar la presid猫ncia de l’Associaci贸 “P脿del Silla Val猫ncia”.

Durant la seua intervenci贸, la regidora de Cultura, Teresa Iborra, va exal莽ar la labor completada per l’associaci贸, des de la seua creaci贸 en la d猫cada dels 80, quant a la promoci贸 entre la ciutadania de l’art de la fotografia.

鈥溍塻 necessari destacar la rellev脿ncia del calendari d’iniciatives anuals que programeu els socis per a aconseguir fomentar la pr脿ctica de la fotografia i de mostrar i compartir el vostre talent, com a aficionats, amb el prop貌sit de difondre esta esta faceta art铆stica a trav茅s d’exposicions, debats, tallers, concursos i tamb茅 excursions鈥, va comentar.

Per la seua banda, el president del Foto Club, Vicente Lude帽a, va agrair el suport brindat pel consistori municipal durant tots estos anys.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.