Cullera arreplega aparells electrònics per a conscienciar sobre el seu reciclatge

Cullera arreplega aparells electrònics per a conscienciar sobre el seu reciclatge
  • L’ajuntament participa per segon any consecutiu en la campanya ‘Recicla els teus aparells’, evitant així que siguen abandonats en la via pública

Molts electrodomèstics i altres dispositius electrònics no són reciclats de manera correcta. La majoria acaben abandonats en la via pública, generant així un problema per al medi ambient. La campanya ‘Recicla els teus aparells’, plantejada per la Generalitat Valenciana, pretén canviar eixos comportaments i conscienciar a la ciutadania sobre la importància d’una correcta gestió de residus elèctrics i electrònics.

L’Ajuntament de Cullera se suma per segon any consecutiu a un projecte en el qual bicicletes amb caixetins arrepleguen els xicotets electrodomèstics i aparells que ja no interessen als seus propietaris. D’esta manera, demà dijous 30 de novembre, els veïns i veïnes tenen l’oportunitat de desfer-se d’objectes trencats o desfasats sense que açò supose un impacte per al medi ambient.

Per a incentivar la participació, tot aquell que s’anime a reciclar rebrà un ‘rasca’. Tots ells amaguen un premi segur.

Una altra figura important en la campanya serà la dels bici-informadors, que recorreran la població comunicant a la ciutadania els avantatges d’un correcte reciclatge i aportant qualsevol dada que es vulga saber sobre ‘Recicla els teus aparells’.

La campanya es durà a terme demà de 10 a 14 hores, aprofitant que se celebra el mercat ambulant, augmentant considerablement la visibilitat d’este tipus de reciclatge i afavorint que la gent s’anime a participar en l’esdeveniment. El servici de recollida també estarà actiu a la vesprada de 16 a 20 hores.

El regidor de Medi ambient, Hugo Font, vol animar als cullerencs i a qualsevol visitant a participar en una campanya de la qual solament s’obtenen avantatges per a tots. A més, ha aprofitat per a recordar la importància del reciclatge en un moment en el qual qualsevol té moltes opcions per a realitzar-ho de manera fàcil i correcta.

I és que l’abandó d’electrodomèstics i altres dispositius electrònics en la via pública ja no té excusa, ja que existixen llocs com els Ecoparcs. Així mateix, dipositar-los en llocs no autoritzats comporta una sanció econòmica.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.