El cantautor Miquel Pujadó actua divendres en les ‘Nits amb la Cultura’ d’Almussafes

El cantautor Miquel Pujadó actua divendres en les ‘Nits amb la Cultura’ d’Almussafes
  • La Cafeteria del Centre Cultural dedica una vetlada a recordar alguns dels millors temes dels autors valencians

La música melòdica en valencià protagonitzarà l’oferta cultural plantejada per l’Ajuntament d’Almussafes per als veïns i veïnes de la localitat aquest divendres 1 de desembre a la nit en la Cafeteria del Centre Cultural.

El programa d’activitats ‘Nits amb la cultura’, que s’inclou en l’agenda municipal de manera periòdica, presenta a la ciutadania una nova oportunitat per a gaudir de “sopars a la calor de la cultura amb música, literatura i cançons”.

En aquesta ocasió, la Regidoria de Cultura del consistori ha organitzat un espectacle musical amb el cantautor Miquel Pujadó, qui presentarà davant la ciutadanía “De nord a sud i de sud a nord”, un recorregut musical que combinarà la interpretació dels millors temes de la carrera artística d’aquest músic, que celebra aquest 2017 el seu trenta-cinc aniversari, amb una selecció de les millors peces d’artistes valencians que admira i estima, com Ovidi Montllor, Joan Amèric, Paco Muñoz, Raimon, Al Tall, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Eva Dénia, Rafa Xambó i Andreu Valor.

Pujadó, que ha mantingut sempre una relació molt estreta amb el territori valencià, inclourà en aquest íntim recital davant el públic almussafeny les cançons que han marcat la seua trajectòria des que es va publicar el seu primer àlbum, ‘Els temps dels fanals en flor’.

Una hora abans, a les 21.30 hores, tal com s’ha fet des que van començar a celebrar-se aquestes acollidores nits culturals, es desenvoluparà un sopar d’aixella, per al que serà necessari inscriure’s prèviament en la mateixa Cafeteria del Centre Cultural i abonar 3 euros, tiquet que permet l’accés al citat sopar, en la qual s’oferirà la beguda i les amanides. L’accés serà lliure i gratuït, això sí, a l’actuació.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada