Amics de la Música de Favara dóna la benvinguda als nous components

Amics de la Música de Favara dóna la benvinguda als nous components

El dissabte dia 18 de novembre l’Associació Amics de la Música de Favara va celebrar el dia de la seva patrona Santa Cecília. Per aquest dia es programaren una sèrie d’actes per a donar la benvinguda als nous músics que formaran part de la banda de l’Associació.

En les activitat programades gaudiren des dels més menuts fins al més gran, actes musicals, esmorzar, jocs, etc… donant lloc a una convivència musical única tan característica del nostre territori valencià. Els membres feren la seua entrada a la banda sent replegats en cercavila pels músics de l’associació per a posteriorment realitzar un concert en la Casa de la Cultura de Favara.

Els  nous músics que entraren a formar part de la banda gran foren Noema Miñana, Azuzena Vallcanera i Vera Bixquert  amb el clarinet, Laura Ibañez amb el saxo alt, Carles Rubio amb el trombó, Felipe Bertomeu i Marc Melià amb trompeta i Maria Rico amb la percussió.

Ja en el concert que es va oferir a la Casa de la Cultura els nous músics varen ser cridats per a accedir a l’escenari i entregar-los de ma del president Rafael Gisbert i del director Paco Tirado el pergamí que acredita la seva entrada a la banda. A més la insignia de la banda va ser imposta pels familiars dels nous músics.

Una de les novetats d’aquesta edició  va ser l’entrega als  fills o filles dels membres de la banda amb l’intenció d’introduir-los en el mon musical i que en aquest cas va recaure a Aina Catalá Galan i Clara Cortes Bixquert.

Donant pas al concert la banda va interpretar obres com el pasdoble “Pepita Greus”, el “Concierto de Aranjuez” amb solista Adrian Julian Solanes amb el fliscorno, l’obra “Las Cuatro Estaciones” i “El Bolero de Ravel” on destacaren els solistes Clara Bixquert amb el clarinet, Sara Gisbert amb la flauta, Pau Garcia amb la tuba i Santi Miñana amb la percussió.

A la segona part del concert s’interpretaren les obres “Interplay for band” i “The legend of Maracaibo”. El públic assistent que va omplir de gom a gom la Casa de la Cultura va gaudir de tot l’acte musical oferint una gran ovació als integrants de la banda Amics de la Música de Favara.

Amics de la Música de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada