Reunió amb AVA-Asaja a Polinyà del portaveu d’Agricultura del PP al Congrés dels Diputats

Reunió amb AVA-Asaja a Polinyà del portaveu d’Agricultura del PP al Congrés dels Diputats

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig ha mantingut una trobada amb el president de la Comissió d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi ambient del PP en el Congrés dels Diputats, José Ignacio Llorens i el president de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-Asaja), Cristóbal Aguado a més dels diputats nacionals i autonòmics per a tractar i defensar la situació del sector a la Comunitat Valenciana.

Així, han abordat la delicada situació del camp valencià en un moment d’escassetat hídrica i han mostrat el seu suport la campanya citrícola ja en marxa i a la producció agrícola valenciana.

Bonig ha visitat avui la Finca Sinyent de Polinyà de Xúquer, un projecte d’experimentació agrària que l’Associació Valenciana d’Agricultors (Ava-Asaja) desenvolupa amb la finalitat de realitzar assajos i transferir els resultats a la recerca de forma ràpida i eficaç.

Es tracta del departament de I+D+I de l’Agricultura valenciana que el PP ha volgut reforçar en el Congrés mitjançant una iniciativa encaminada a impulsar la seua conservació i restauració per a situar en ella un centre de referència europeu del sector agrari per a promoure la recerca i la innovació.

PP


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada