Més de mil motoristes es concentren en la matinal d’Almussafes

Més de mil motoristes es concentren en la matinal d’Almussafes
  • La Falla Primitiva va celebrar ahir la XI Motor Show en la qual s’exhibiren 200 vehicles antics

matinal- motera-almussafes-2017_2Al voltant de mil dos-cents motoristes van participar ahir diumenge 26 de novembre en la XI Motor Show organitzada per la Falla Primitiva d’Almussafes. Els amants del rugir dels motors i de la cultura relacionada amb ells es van donar cita un any més en el municipi per a gaudir de les activitats que l’entitat havia preparat per a ells i per a tots els interessats a conèixer de prop la bellesa dels vehicles exhibits, molts d’ells convertits en autèntiques obres museístiques.

Des de primera hora del matí, es van oferir un esmorzar, música en directe i sorteigs, així com un recorregut per la localitat en el qual van participar totes les motocicletes congregades en la trobada.

A més, es va realitzar una exhibició de vehicles clàssics, molts d’ells americans, iniciativa que va ocupar l’esplanada del Centre Cultural i també la pista polivalent del Pavelló Poliesportiu Municipal. La proposta es completava amb una sèrie de stands en els quals els assistents podien adquirir productes relacionats amb el món del motor.

Centenars d’almussafenys i almussafenyes, entre elles les regidores de Cultura I Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes, Teresa Iborra i Davinia Calatayud, no van voler perdre’s l’oportunitat de gaudir de cotxes que, gràcies a l’exquisida cura dels seus propietaris, conserven el seu aspecte original en una demostració de lliurament absolut i una gran afició per aquesta activitat.

Com a curiositat, els assistents van poder gaudir per primera vegada d’un vehicle fabricat peça a peça durant els últims quatre anys per un veí de la localitat, qui va aprofitar aquest esdeveniment per a presentar el resultat de la seua creació.

A més, entre els motoristes participants estava el jove almussafeny Erik Jabaloyas García, de 5 anys, en la qual ja ha sigut la seua segona intervenció com a conductor en la desfilada d’aquesta matinal i que va ser el motorista més jove de tots els que van participar en la trobada. Alguns dels participants van concloure la jornada amb una paella cuinada pels membres de la comissió per a al voltant de 300 comensals.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada