Almussafes celebra aquest diumenge la matinal motera i de cotxes antics

Almussafes celebra aquest diumenge la matinal motera i de cotxes antics
  • L’esdeveniment inclourà un concert, exhibició de lindy pop i una paella per als inscrits

Aquest diumenge 26 de novembre, Almussafes acollirà una nova edició de l’Almussafes Motor Show, l’esdeveniment dedicat a les motos i els vehicles antics organitzat des de fa onze anys per la Falla Primitiva de la localitat en el qual a més de rendir tribut al soroll dels motors s’ofereixen diverses activitats d’oci dirigides al públic en general.

La comissió de la Falla Primitiva es prepara per a tornar a reunir en la Ronda Antoni Ludenya de la població a centenars d’amants d’aquests vehicles i a curiosos del municipi en una festa en la programació de la qual ha inclòs les iniciatives que han convertit l’esdeveniment en tot un referent en el circuit de trobades d’aquest tipus de la província de València.

Durant la jornada, es duran a terme, a més d’una exhibició de motos i vehicles clàssics i americans, un concert, una activitat de pin ups, sorteig de regals, una demostració de lindy pop, un esmorzar i una paella conclusiva per als participants inscrits, tot açò segons l’organització, oferint als assistents preus populars.

“Es tracta d’un esdeveniment que agrada molt, no solament als amants de les dues rodes i del món de les motos, sinó també a la resta de la ciutadania, independentment que t’agrade més o menys aquest àmbit. Solament per l’ambient que es respira durant el dia per la zona del poliesportiu ja mereix la pena acostar-se per a gaudir d’aquesta interessant proposta festiva”, explica el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Almussafes, Andrés López.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada