Crònica del CA Corriols de Sueca: Som maratonians!

Crònica del CA Corriols de Sueca: Som maratonians!

Un any més el Club d’Atletisme Corriols ha estat representat al considerat millor marató d’Espanya: la marató “Trinidad Alfonso” de València. Enguany en la seva 37a edició ha comptat amb quasi 20.000 participants, dones i homes arribats de tot l’estat i de més de vint nacionalitats diferents.

València és l’única marató espanyola amb la categoria d’or, màxima qualificació mundial que comparteix amb New York, Londres, Tokio i Bòston entre altres. L’organització, el muntatge, l’animació, el recorregut ràpid… tot un espectacle que recorre durant 42195 metres la ciutat de València. Un públic bolcat format per familiars d’atletes, veïnat, turistes, curiosos, arribats d’altres pobles… tots i cadascun d’ells gaudeixen de la gran festa de l’esport.

Els participants, viuen una experiència única en la vida. El marató és una prova on una persona arriba a conèixer-se de veritat, on te n’adones del que pot arribar a fer la força de voluntat quan el cansament comença mostrar-se de la forma més viva i sols penses en un únic objectiu: assolir la meta. Així van estar un any més suecans i suecanes del nostre club enfrontant-se a la mítica distància dels 42 km.

Son més de 3 mesos de dura preparació, física i psicològica, per que quan fallen les cames treballa el cap. Com cada any des del club prepara un pla d’entrenament específic, enllestit i seguit pel preparador físic i president del club Vicent Perez, seguit per la majoria dels i les atletes del club.

Enguany, hem de donar l’enhorabona als nostres representants maratonians: Luis Ortells, Miguel Almodovar, Jose Marcos, Paula Campillo, Toni Martínez, Jose Mulet, Lucas Soler, Vicen Alemany, Miguel A. Gorris, Enric Riera, Elena Ferrando, Emilio Gorris i Arnau.

El mateix dia, paral·lelament també transcorre  la 10k, cursa de 10 kilometres, en la que participaren Pedro, Sanjuan, Julian leon, Vicen Serrano i Chus Ferrus en representació del C.A. Corriols.

A seguir assolint objectius en vistes a un hivern molt però que molt animat. Endavant Corriols!!

J.A. Martínez Vendrell


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada