Botella liderarà el PP d’El Perelló en les eleccions municipals de 2019

Dimarts 21 es va celebrar l’Assemblea Local ordinària del Partit Popular d’El Perelló a la qual van assistir més de trenta afiliats, i el president comarcal Pedro Juan Victoria.

juan-botella-el-perello

Juan Botella

Juan Botella, president de l’Agrupació Local, al començament de la seua intervenció va valorar les trenta-cinc noves afiliacions en aquesta agrupació en l’últim any. Seguidament va desmentir les últimes publicacions promogudes per alguns afiliats que li acusaven de “haver-se autoproclamar president” i de no complir el reglament.

Davant la sorpresa d’alguns Botella va explicar la correcta aplicació del reglament i va mostrar l’Acta de la Junta Executiva de huit de Febrer de 2016 on es va ratificar per unanimitat el càrrec de Juan Botella com a president d’aquesta Agrupació Local igual que la resta dels membres de la seua Junta Directiva.

Botella en la seua intervenció va insistir en la unitat del partit llançant un missatge a eixa minoria de crítics indicant-los que la política no es fa portant mentides als mitjans de comunicació i cometent deslleialtats.

El més destacable d’esta sessió va ser la manifestació realitzada pel Botella, en comunicar que amb la confiança de l’direcció provincial, del president comarcal i de la Junta Executiva ha agafat la responsabilitat de liderar el projecte que farà guanyar al Partit Popular les eleccions de 2019. Va convidar als assistents a pujar al tren que té com a única estació guanyar en 2019, i al mateix temps va exigir el compromís de complir el Codi Ètic del Partit Popular, sobretot la lleialtat, la disciplina, l’honestedat i l’eficàcia.

També va insistir que “som un partit seriós, sòlid i solvent i ens agrada agafar responsabilitats i optimitzar recursos en la gestió i en l’administració”.

Com a novetat a més de destacar el treball extraordinari de la Secretària General, Natividad Aguado, i per a donar més efectivitat s’han nomenat dues sotssecretaries: Participació ciutadana i Política Social que portarà Vicente Nicola i Nous Projectes el responsable dels quals serà el Cesar Savalls.

En la intervenció del President Comarcal va destacar el gran treball realitzat per Juan Botella a haver-hi enfortit el partit i la satisfacció de veure entre el gran nombre d’assistents, la combinació de molts afiliats joves amb afiliats més veterans, va ressaltar la presència en aquesta sessió de persones fundadores de l’Agrupació Local del Partit Popular d’El Perelló.

Finalment, en l’apartat de Precs i preguntes, va sorprendre que alguns assistents dels autodefinits “Sector Crític” no feren cap tipus d’intervenció.

L’Assemblea va acabar amb un ambient molt cordial transmetent la unió i la força de l’Agrupació del Perelló i el compromís de guanyar les Eleccions de 2019.

Partit Popular d’El Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada