Jornada sobre la Recuperació dels Centres Sanitaris Privatitzats per al dijous

Jornada sobre la Recuperació dels Centres Sanitaris Privatitzats per al dijous

Les Plataformes per la Defensa i Milltora de la Sanitat Pública de la Ribera i del País Valencià han organitzat per al pròxim dijous dia 23 de novembre, a les 6 de la vesprada a la Sala de Plenaris de l’Ajuntament d’Alzira una Jornada on es tractarà sobre la Recuperació dels  Centres Sanitaris Privatitzats, amb la participació de Marciano Sànchez Bayle.

Marciano Sánchez Bayle és doctor en medicina, portaveu de la Federació d’Associacions en Defensa de la Sanitat Pública i ha ocupat el càrrec de vicepresident de la Association of Health Policy. Va ser cap de la secció de pediatria, la seua especialitat, en l’Hospital Niño Jesús de Madrid fins que va ser jubilat de manera forçosa per la Conselleria de Sanitat Madrilenya.

És un dels rostres més coneguts de la Marea Blanca, un moviment que lluita per detindre les noves tendències polítiques que propicien la privatització del sistema públic de sanitat. Ha col·laborat en molts articles a la premsa i ha publicat també assajos com “La sanidad no se vende”, escrit amb el cardiòleg Hixinio Beiras Cal.

A més membres de les Plataformes de La Ribera i de La Marina ens explicaran la situació d’aquests Departaments  en relació a la gestió privada actual i els camins envers la futura gestió públca.

Obriran la Jornada l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el secretari de la Unió de Consumidors de la CV, Vicent Anglada.

Tancarà l’acte, oferint-nos les conclusions a les que es vaja arribant, Eduardo Zafra, portaveu de l’Associació Ciutadana per la Promoció i Defensa de la Salut al País Valencià (ACDESA).

Agraïrem que es facen ressò al seu medi de l’acte i els convidem expressament perquè assistisquen i puguen fer les preguntes que consideren convenients als ponents.

Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.