Gestions del PSPV-PSOE de Sueca per les obres pendents de la nova escola Carrasquer

Gestions del PSPV-PSOE de Sueca per les obres pendents de la nova escola Carrasquer

El PSPV-PSOE de Sueca, continua fent gestions per sumar per a la seua ciutat, com ja ho va fer recentment amb el Secretari Autonòmic de la Generalitat, José María Vidal, motivant la llicència del canal públic de Televisió Digital Terrestre, perquè es desbloquejara la situació que afectava a la televisió de la nostra ciutat.

Esta vegada els socialistes suecans, es varen reunir amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Miquel Soler per interessar-se pel ‘Pla Edificant’, el pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius, del Govern Valencià.

Aquest pla pretén agilitzar els tràmits i permetrà que els ajuntaments se sumen, per avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions que es consideren prioritàries als seus centres educatius.

En la reunió amb Miquel Soler, i com no podia ser d´altra manera, li hem recordat que una de les principals preocupacions que tenim des del nostre grup municipal, és l’inici de les obres del CEIP Carrasquer, centre que fa més de 20 anys on la comunitat educativa reivindica la necessitat de construir unes noves instal·lacions, i llevar així els barracons existents.

També li hem indicat al secretari autonòmic, que en l’anterior projecte plantejat no es realitzaven obres d’actuació en l’edifici existent, cosa que en aquest pla, Soler ens va comentar que si es podran tindre contemplades per millorar el centre.

Aquest pla amb una inversió total de 700 milions d’euros, aspira a construir 200 escoles i a reformar més de 500.  Per tot açò, i estudiant tota la documentació al respecte, amb l´ordre d´actuació en les diferents localitats afectades, així com la dotació econòmica disposada per eixes actuacions, els barracons al CEIP Carrasquer, tenen ja propera la seua data de caducitat.

PSPV-PSOE de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada