Pretenien vendre a Cullera navelines i clementines furtades

Pretenien vendre a Cullera navelines i clementines furtades
  • L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca ha detingut tres persones de nacionalitat espanyola per un delicte continuat de furt de taronges

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones que pretenien vendre en una fruiteria de Cullera 400 quilos de taronges que presumptament havien furtat. En aquesta actuació els agents han pogut recuperar navelines i clementines que han sigut lliurades als seus legítims propietaris. Els detinguts intentaven vendre la mercaderia a fruiteries fent-se passar pels legítims propietaris dels cítrics.

Aquesta operació s’emmarca dins els serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’aquesta mercaderia.

Els agents van procedir a la detenció de tres persones de nacionalitat espanyola i de 26 anys per un delicte continuat de furt de cítrics. En aquesta actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, van interceptar a dos dels detinguts mentre pretenien vendre taronges en una fruiteria.

Gràcies a les perquisicions obtingudes per components de l’Equip Roca, la col·laboració ciutadana i la Policia Local de Cullera van poder esclarir tres robatoris comesos a principis del mes de novembre a Cullera i Tavernes de la Valldigna.

Aquesta actuació se suma a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el deganat dels Jutjats de Sueca.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada