Pretenien vendre a Cullera navelines i clementines furtades

Pretenien vendre a Cullera navelines i clementines furtades
  • L’Equip Roca de la Gu脿rdia Civil de Sueca ha detingut tres persones de nacionalitat espanyola per un delicte continuat de furt de taronges

La Gu脿rdia Civil ha detingut tres persones que pretenien vendre en una fruiteria de Cullera 400 quilos de taronges que presumptament havien furtat. En aquesta actuaci贸 els agents han pogut recuperar navelines i clementines que han sigut lliurades als seus leg铆tims propietaris. Els detinguts intentaven vendre la mercaderia a fruiteries fent-se passar pels leg铆tims propietaris dels c铆trics.

Aquesta operaci贸 s’emmarca dins els serveis establits de forma permanent per la Gu脿rdia Civil per a evitar el robatori i comer莽 il路legal de productes del camp en explotacions agr铆coles i en establiments de compra d’aquesta mercaderia.

Els agents van procedir a la detenci贸 de tres persones de nacionalitat espanyola i de 26 anys per un delicte continuat de furt de c铆trics. En aquesta actuaci贸 realitzada per l’Equip Roca de la Gu脿rdia Civil de Sueca, van interceptar a dos dels detinguts mentre pretenien vendre taronges en una fruiteria.

Gr脿cies a les perquisicions obtingudes per components de l’Equip Roca, la col路laboraci贸 ciutadana i la Policia Local de Cullera van poder esclarir tres robatoris comesos a principis del mes de novembre a Cullera i Tavernes de la Valldigna.

Aquesta actuaci贸 se suma a les ja realitzades de forma cont铆nua pels diferents Equips Roca de la Gu脿rdia Civil de Val猫ncia. Les dilig猫ncies instru茂des han sigut lliurades en el deganat dels Jutjats de Sueca.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.