El poliesportiu de El Perelló obre les seues portes

El poliesportiu de El Perelló obre les seues portes

El renovat poliesportiu municipal del Perelló, situat en l’Avinguda Roger de Llúria, ja ha obert les seues portes al públic després de la seua posada a punt durant els últims dies d’octubre.

La instal·lació esportiva, contigua al recentment construït Col·legi Públic del Perelló, compta amb una pista polivalent, un camp de futbol i una pista de frontó, en la qual l’Ajuntament del Perelló està realitzant millores encaminades a la seua senyalització i a la instal·lació de bandes sonores.

Totes aquestes instal·lacions, amb excepció del camp de futbol, van ser alçades des de zero després de la construcció del nou Col·legi Públic del Perelló, amb qui l’Ajuntament del Perelló comparteix la seua utilització perquè els alumnes puguen gaudir-les en horari lectiu.

Entre les prioritats de l’Ajuntament del Perelló es troba la promoció i foment de l’esport i la salut física dels veïns, per açò el Consistori està duent a terme els tràmits necessaris per a l’ampliació d’aquestes instal·lacions esportives amb la construcció de dues pistes de pàdel.

Així mateix, s’estan realitzant millores en la zona del pati dels alumnes d’infantil del Col·legi Públic del Perelló, a més de la creació d’un nou accés exterior d’acord amb el Pla d’Evacuació, amb inversions que ascendeixen a 6.000 euros.

Ajuntament de El Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada