Almussafes desinfecta els cinc pipicans del nucli urbà

Almussafes desinfecta els cinc pipicans del nucli urbà
  • L’acció preventiva en les zones d’oci dels gossos es realitzarà, com a mínim, quatre vegades a l’any

Hui dilluns, 13 de novembre, l’empresa concessionària del servici per al control de les plagues de la població, ha completat el nou tractament de desinfecció en els parcs canins d’Almussafes. Des de primeres hores del matí, els operaris han procedit a la polvorització i posterior aromatització de les esmentades àrees, amb l’objectiu de facilitar la seua obertura al públic tres hores més tard.

“Som la població de la comarca amb major quantitat d’instal·lacions per a l’oci i escampament de gossos per habitant. “En l’actualitat, tenim actius un total de cinc grans espais, que sumen una extensió global de 20.000 metres quadrats i que lògicament volem mantindre en les millors condicions d’higiene i lliures de gèrmens i bacteris”, comenta la regidora de medi ambient, Teresa Iborra.

Esta intervenció directa en els solars, que l’ajuntament manté majoritàriament assetjats i dotats de bancs per a l’ús dels propietaris, a més del mobiliari necessari per a dipositar les excrements dels cans, s’ha sumat a les que periòdicament realitza l’empresa MJC Servicis en la població.

L’executiu local invertix anualment més de 23.000 euros en els diferents plans de xoc contra les plagues. Les campanyes incloses en el contracte comprenen, cada vegada, un nombre més gran d’actuacions. La desinfecció, desinsectació i desratització també incorpora tractaments sectoritzats en el clavegueram del nucli urbà i àrees industrials.

Així mateix, es realitzen intervencions per al manteniment i revisió de les plagues en els edificis públics i s’actua contra les mosques i mosquits a través del Pla de prevenció de vectors que controla directament els focus de reproducció dels insectes en zones sensibles per la seua orografia.

El servici de manteniment i control higiènic sanitari reglamentari de tots els circuits de reg per aspersió existents en el nucli urbà i polígons, així com de les fonts ornamentals de les zones verdes, per a evitar focus de legionella també són intervencions regulades en el contracte de concessió.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada