‘L’home dels pinzells’, un conte il·lustrat sobre el pintor Conrado Meseguer

home-dels-pinzells-reclamEl 12 de gener de 2017 ens va deixar Conrado Meseguer. Es va emplenar les butxaques d’estima i pinzells, d’arròs i camp, i ens va deixar. Abans de marxar es va preocupar de deixar-ho tot ben tancat: a cada casa un quadre, una làmina o un gravat. I un somriure i bon humor a la memòria.

Ara, pràcticament un any després de la mort del mestre, dos amics i companys d’aquell home que pintava haques i paelles com ningú mai les ha pintat, han treballat conjuntament per portar la història de Conrado a les noves generacions i fer-los així partícips de la trajectòria d’una de les persones que més ha engrandit el nom de Sueca.

Toni Llopis i Paco Roca han decidit contar un conte als més menuts: “L’home dels pinzells”. Un conte sobre Conrado Meseguer on es reflecteix la seua trajectòria exemplar, com a artista, però també com a ésser humà extraordinari. Una història que ens relata de manera propera els seus primers passos al món de l’art, la seua evolució i la culminació de la seua obra vital. Un llibre que ens recorda la vessant més humana del mestre i que es portarà a les escoles per tal que les noves generacions coneguen la historia del nostre pintor més estimat.

Toni Llopis és actualment professor de secundària al Col·legi Luis Vives de Sueca, i també impartix classes a l’Escola d’Art Escultor Beltran, d’on també va exercir com a director i on va treballar de la mà de Conrado. D’altra banda, Paco Roca és dibuixant i pintor, especialitzat en l’àmbit faller és un prestigiós artista faller que hui per hui viu una segona joventut al món del dibuix.

L’editorial Reclam, capitanejada per Laura Granell i Arturo Blasco, ha estat l’impulsora d’aquest projecte que es presentarà el proper 14 de novembre, a les 19:45, al Saló d’Audicions de l’Unió Musical de Sueca, ubicada a l’Escola d’Arts Plàstiques Escultor Beltran.

Reclam


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.