Tres detinguts a Cullera per robatoris amb força en establiments comercials

Tres detinguts a Cullera per robatoris amb força en establiments comercials

La Guàrdia Civil de Cullera va tindre coneixement de diversos fets delictius que es venien produint des del passat mes de setembre en establiments comercials d’aquesta localitat on els autors actuaven utilitzant el mateix modus operandi.

Per tot açò, en el marc del Pla de millora de la seguretat en el comerç s’inicià l’operació Finestra a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i la col·laboració ciutadana, a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a tres homes dos d’ells menors d’edat i un tercer de 18 anys i tots ells de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de set delictes de robatori amb força en establiments comercials. Van arribar a realitzar tres robatoris amb força en un mateix establiment.

Els arrestats cometien els fets delictius en la mateixa zona i utilitzaven el mateix modus operandi: mitjançant el “escalo” saltaven la tanca dels recintes dels establiments i posteriorment forçaven les finestres. Una vegada a l’interior sostreien equips informàtics i diners en efectiu.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca i en Fiscalia de Menors de València.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada