Un llibre reuneix l’experiència científica i docent de deu investigadors suecans

Un llibre reuneix l’experiència científica i docent de deu investigadors suecans

De l’Institut a la Universitat és títol del llibre que recull l’experiència de deu investigadores i investigadors suecans que en el seu dia passaren per l’IES Joan Fuster de la capital de la Ribera Baixa.

El treball ha estat editat i coordinat per Josep Santandreu Pla, professor de Matemàtiques del centre docent que fou quan la majoria dels avui erudits en distintes matèries passaren per les aules de l’institut del camí de Dos Potents.

Aquests, nascuts en la dècada 1955-65, són Salvador Máñez Aliño, Antoni Granell Richart, Samuel Navarro Fos, Pilar Campins Falcó, Rosa Noguera Salvà, Salvador Mafé Matoses, David Navarro Ortega, Carmina Fernández-Rosell, Gabriel Navarro Ortega i Enric Navarro Camba.

Totes i tots ocupen llocs de responsabilitat en els camps de la investigació, la Universitat o la docència en general i han estat autors d’una llarga sèrie de treballs editats en publicacions especialitzades. En el llibre narren, en primera persona i mitjançant una entrevista, el seu pas per l’institut i el camí recorregut d’aleshores ençà.

La presentació del volum es durà a terme a les 19:30 d’aquest dijous, al Saló d’actes de la Casa de la Cultura de Sueca. L’acte anirà a càrrec del mateix impulsor i coordinador del projecte, Josep Santandreu. Pilar Campins, vicerectora d’Investigació i Política Científica de la Universitat de València, impartirà la conferència ‘El valor del coneixement’. L’edició ha dut a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada