L’atleta almussafenya Laura Méndez, campiona autonòmica de la milla

L’atleta almussafenya Laura Méndez, campiona autonòmica de la milla
  • Va aconseguir el passat diumenge la tercera plaça en la Milla Urbana de Sagunt, la qual cosa li va valdre per a aconseguir l’or autonòmic

L’esportista almussafenya Laura Méndez, del Club d’Atletisme Playas de Castellón, es va convertir el passat diumenge 5 de novembre en campiona de la Comunitat Valenciana en la categoria milla, distància equivalent a 1.609 metres.

L’atleta va conquistar l’or en la categoria femenina gràcies a la tercera plaça aconseguida en la VIII Milla Urbana de Sagunt, cita esportiva que es va desenvolupar durant la jornada amb important presència nacional i internacional.

Méndez destaca que va estar “acompanyada de grans amics”, la “increïble organització”, i agraeix la labor realitzada per l’entrenador Manolo Ripollés, “que ha fet que aquest cap de setmana siga especial, amb un gran nivell de participació i un espectacle atlètic”.

En la prova també van participar destacades atletes com la internacional Esther Guerrero, Cavaline Nahimana, de Burundi, o les espanyoles Erika Torner, Marina Guerrero, Andrea Romero o Isabel Gallego, entre unes altres.

En l’apartat masculí van competir noms de la talla del valencià Víctor Ruiz o el castellonenc Eric Peñalver, a més de figures com Jaouad Tougan, Abderraman El Khayami, Eduardo Romero, Héctor Díaz-Botiguer, Oscar Santos, Mostafa Sahaoui o César Larrosa.

Aquesta edició la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt, organitzadora d’aquest esdeveniment, ha volgut donar visibilitat a l’esport femení, per al que ha rodat un documental en el qual diferents dones de l’esport local expliquen les seues vivències. Titulat ‘Dones Esportistes: una història en comú’ i dirigit per Paqui Méndez, durant el mateix s’arrepleguen els testimonis de diverses dones, entre les quals es troben la pròpia Laura Méndez.

Ajuntment d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada