L’últim disc de l’almussafenya Tesa, nominat en els Premis Ovidi

L’últim disc de l’almussafenya Tesa, nominat en els Premis Ovidi
  • L’artista, que s’ha fet un lloc entre els seleccionats de la categoria hip-hop i electrònica, ja va ser nominada en 2014

L’artista almussafenya Tesa continua destacant en el panorama musical valencià. El seu nou treball en solitari, Al-tesa, acaba de ser nominat als Premis Ovidi en la categoria de millor disc hip-hop i electrònica, en la qual s’enfronta a les propostes de Pupil·les, We are not brothers i Zoo. No obstant açò, no es tracta de la primera vegada que aconsegueix estar entre els seleccionats per a aquests prestigiosos guardons. En 2014 ja va formar part dels candidats amb Tesa i Vent de Ponent.

En aquest primer treball en solitari, format per un total de 12 temes en els quals manté present el seu vessant reivindicatiu i en els quals es mostra sense tabús, destaquen temes com ‘Rebesnéts del Tio Canya’, el videoclip del qual ja compta amb més de 26.000 reproduccions en la plataforma de vídeos Youtube. En Al-tesa, participen companys de l’escena musical en valencià com Cifu, Pupil·les Dilatives, Dej Rubio, Josep Winston, Jazz Woman, Andrea Acr, Hektor Bellinno Mise, Bgirlkrazy Representant, Bro-k Rap Maker i Xixarro.

Tesa, que es declara “molt eclèctica”, aposta pel rap encara que assegura que s’ha criat en el punk. “El rap és una forma de divertir-me, com una eina per a poder expressar-me i fer-te sentir sense tindre una formació musical anterior”. En una entrevista concedida a la revista Tres deu, assegura a més que el seu nou disc l’inspira “defensar la terra, el nostre, reivindicar els valors socials i la conya, al cap i a la fi, la festa”.

Guardons
Els Premis Ovidi de la música en valencià aconsegueixen amb aquesta la seua dotzena edició. En aquesta ocasió s’han presentat un total de noranta-vuit produccions. Entre els nominats destaquen Zoo amb cinc candidatures i Júlia i el conjunt musical format per Mireia Vives i Borja Penalba amb quatre. També destaca en la llista Xavi Sarrià, Smoking Souls, Tomàs de los Santos, Abraham Rivas, Urbàlia Rurana, Cavallo i Solk, els qui han obtingut dues nominacions.

La gala de lliurament d’aquests guardons se celebrarà el pròxim 9 de novembre en l’Auditori de Castelló dins dels actes organitzats pel Trovam. Durant l’acte, María del Mar Bonet rebrà el premi honorífic de l’organització pels seus cinquanta anys sobre els escenaris.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada