El CEGA d’Almussafes estarà en tots els campionats d’Espanya de gimnàstica rítmica

El CEGA d’Almussafes estarà en tots els campionats d’Espanya de gimnàstica rítmica
  • Els equips Aleví, Junior i Sènior del club participaran en el Campionat d’Espanya de Conjunts de Valladolid

  • La federació selecciona a les gimnastes alevins i junior de l’entitat per a representar a la Comunitat Valenciana en la Copa de Conjunts Nacional d’Alacant

El pròxim mes de novembre, concretament del 22 al 26, un total de 24 gimnastes almussafenyes participaran en la Copa d’Espanya de Conjunts que es disputarà a Alacant. L’excel·lent execució dels seus exercicis dissabte passat 28 d’octubre a Burjassot ha fet que els equips Aleví i Junior hagen sigut seleccionats per la federació per a disputar aquest important torneig del calendari anual d’aquesta disciplina esportiva.

A més, durant la mateixa jornada, el Club de Gimnàstica Rítmica de la localitat (CEGA) va obtenir la passada dels seus equips Aleví, Junior i Sènior per a la fase nacional del Campionat d’Espanya de Conjunts de Valladolid, una cita que es durà a terme del 30 de novembre al 3 de desembre.

L’equip Junior, integrat per Clara Magraner, Aina Vela, Patricia Pérez, Mireia Simón, Beatriz Hernández i Verónica Morcillo es va proclamar subcampió autonòmic i l’Aleví, compost per Neus Saiz, Arianna Luz, Ainhoa Cañibano, Ainhoa Hurtado, Natalia Canosa i Lluna López, va aconseguir el bronze.

Per la seua banda, les Sèniors locals Elena Grau, Ainoa Vila, Yaiza González, Paula Palacios i Jéssica Carmona van realitzar un excel·lent exercici que els permetrà estar també en la fase final del campionat d’Espanya de Conjunts Absolut.

En aquesta trobada també estarà sobre el tapet la gimnasta local María Di Girolamo, qui competirà al costat de les seues companyes del Club de Riba-Roja en la més alta categoria d’aquest esport. Ella i la resta d’entrenadores de l’entitat, Raquel Soria, Sara Soria, Anna David i Yaiza González, “formen un perfecte quintet d’entrenadores, totes elles amb el títol nacional de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica”, asseguren des del CEGA.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.