L’esportista Raül Cuenca rep la Medalla d’Or de la Ciutat de Sueca

L’esportista Raül Cuenca rep la Medalla d’Or de la Ciutat de Sueca

El billarista suecà, Raül Cuenca, ha rebut Medalla d’Or de la Ciutat. Així ha vist un reconeixement més de la seua brillant trajectòria esportiva. L’acte institucional es va dur a terme ahir, divendres, al saló de plens de l’ajuntament. Cuenca acumula un nombre incomptable de títols, en l’àmbit individual i col·lectiu, en les diferents de billar a carambola.

El jove billarista suecà, de 37 anys, acumula al seu palmarés 23 títols nacionals. La seua carrera, que va començar i que entrena dia a dia des de Sueca, és ja reconeguda en el panorama internacional de billar amb diferents podis europeus i amb l’últim títol aconseguit de campió d’Europa de Billar al Quadre 71/2.

Raül ocupa actualment el primer lloc del rànquing espanyol en la modalitat de jocs de sèrie, una posició que ha revalidat en les últimes temporades, i en les últimes quatre s’ha posicionat també entre el número 10 i el 15 al rànquing espanyol en la modalitat de billar a tres bandes.

L’èxit que ha assolit al món del billar no ha estat l’única raó que ha portat l’actual govern municipal a atorgar-li aquesta distinció . De tracte afable, assequible i fàcil, treballador i entregat al seu club, on continua treballant per l’esport de base formant a joves jugadors, completen la personalitat de l’esportista que el consistori local ha volgut destacar.

L’acte de divendres comptà amb la presència de la corporació municipal, encapçalada per l’alcaldessa, Raquel Tamarit; la seua família i els companys del Club Billar Sueca, que presideix, a més de representants de la Federació Valenciana de Billar.

R.

Fotografia d’Esther Cuenca

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada