Riola acull dijous una completa jornada sobre el Dret Civil Valencià

Riola acull dijous una completa jornada sobre el Dret Civil Valencià

L’Ajuntament de Riola acull aquest dijous 26 d’octubre a partir de les 19:30 hores una jornada sobre el Dret Civil Foral Valencià, amb la finalitat de poder informar als ciutadans i ciutadanes de la localitat i de la comarca referent a aquesta competència que, encara que apareix reconeguda en l’Estatut d’Autonomia per la tradició històrica, ha sigut qüestionada i finalment limitada pel Tribunal Constitucional.

La Jornada, comptarà amb una taula redona tècnica amb presència dels juristes Adrià Moreno Moreno, José Antonio Pérez Vercher i Vicent Clemente Torres membres de l’Associació de Juristes Valencians.

Seguidament tindrà lloc una altra taula redona en la qual una notable representació de diferents grups polítics podran expressar el seu punt de vista sobre aquesta important qüestió. Els participants en aquesta taula seran: Maria Such, Felip Hernandis, Amparo Giner, José Andrés Hernández i Noèlia Sisteró.

Els assistents a la Jornada, la qual compta amb el patrocini de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, també tindran ocasió de contemplar una exposició amb diversos panells informatius sobre el Dret Civil Foral Valencià.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada