Una estudiant de l’IES Almussafes, finalista del Concurs de Booktrailers

Una estudiant de l’IES Almussafes, finalista del Concurs de Booktrailers
  • Elsa López Sanfélix, de 14 anys, va rebre el guardó al booktrailer més original de la mà de les bibliotecàries d’Almussafes i Llombai

almussafes-elsa-lopez-booktrailer-2017

Elsa López en el moment de rebre la distinció

La Biblioteca Pública d’Almussafes és la promotora, junt amb les de Sollana, Polinyà de Xúquer, Guadassuar, Corbera i Benifaió, del projecte d’animació a la lectura “Zona Llibre Zona Lliure”, que enguany 2017 complix el seu segon aniversari.

La iniciativa, plasmada en la web www.zonallibrezonalliure.wordpress.com, ha sigut dissenyada en tres línies d’actuació que comprenen els públics adult, juvenil i infantil, i la finalitat prioritària dels quals radica en la promoció i difusió de la literatura valenciana. Precisament és en este apartat juvenil en el que s’integra el concurs de booktrailers, proposta oberta a la participació de jóvens amb edats coprendidas entre els 12 i els 18 anys, residents o estudiants de les sis localitats.

Tancat el termini de presentació dels treballs participants en esta segona edició, ahir dimarts 24 d’octubre, Dia de la Biblioteca, va tindre lloc l’acte d’entrega dels guardons en la Biblioteca de Llombai.

El jurat, format per Teresa Gomis, bibliotecària de Guadassuar, Anna Palomares, de Corbera, Ester Llibrer, de Sollana i Eduard Josep Gay, de Polinyà del Xúquer, i Tere Esteve, de Llombai, amb l’assessorament tècnic de Carmen Navarro, de l’empresa Sénia Activitats Educatives, va visionar els deu booktrailers reunits i van fallar el primer premi en el treball “Una lectura perillosa”, creat per tres jóvens estudiants de Guadassuar, els que van rebre un e-reader.

Així mateix, i atenent a l’originalitat del treball presentat, van premiar la jove estudiant d’Almussafes, Elsa López, pel booktrailer “Ales de foc”.  La resta dels sis autors finalistes també van rebre un obsequi per l’esforç demostrat per al disseny i muntatge de les seues obres audiovisuals.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada