Detinguts a Almussafes i Cullera per la seua implicació en delictes de tràfic de drogues

Detinguts a Almussafes i Cullera per la seua implicació en delictes de tràfic de drogues

La Guàrdia Civil ha desmantellat vuit punts de venda i en els registres realitzats han intervingut marihuana en cogollos, plantes de marihuana i metanfetamina, a més de vehicles, telèfons portàtils i diners

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província, la Guàrdia Civil ha aconseguit detenir catorze persones per delictes de tràfic de drogues. Així han desmantellat vuit punts de distribució de substàncies estupefaents a Alginet, Benifaió, Sollana, Carlet i Cullera.

L’operació “Mayoba3” desenvolupada per la Guàrdia Civil d’Almussafes s’ha saldat amb la detenció de vuit persones que utilitzaven sis localitzacions diferents com a punts de venda de droga a la menuda. Es tracta de set homes i una dona de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 28 i 50 anys.

Es referien a la droga com a “barres de pa”, “litres” o “samarretes” per a evitar alçar sospites. En els sis registres practicats es va poder intervenir diferents quantitats de cocaïna, marihuana, metanfetamines i substància de tall, a més d’una empaquetadora al buit i 6 bascules de precisió. Se’ls va intervenir sis vehicles i vuit telèfons portàtils i 4.500 euros en efectiu.

Operació “Pentinat” a Cullera
D’altra banda en la denominada operació “Pentinat” realitzada per la Guàrdia Civil de Cullera, s’ha detingut a tres persones, tots homes d’edats compreses entre els 30 i 54 anys, de nacionalitats espanyola i nigeriana pel mateix delicte de tràfic de drogues.

En aquest operatiu, iniciat en el mes de setembre, s’ha pogut desactivar un punt de venda a Cullera i en els tres registres realitzats confiscar 7,5 quilos de marihuana en cogollos llests per a la seua venda, una bascula de precisió i útils per al seu envasament.

A més d’aquests dos operatius, també ha finalitzat l’operació “Morgue” duta a terme per la Guàrdia Civil de Carlet on s’ha aconseguit detenir a tres persones, dues dones de 28 i 43 anys i un home de 28 pels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric en un habitatge de la citada localitat.

En el registre han intervingut 49 plantes de marihuana, diferents quantitats d’heroïna, cocaïna i més de 500 euros en efectiu. Aquestes 14 detencions s’han realitzat entre els dies 19 i 21 d’octubre, destacant la desactivació de vuit punts de venda de droga.

Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció nombres 1 i 2 de Carlet i 5 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.