Arranca el rodatge del llargmetratge ‘El Desentierro’ a Sueca

Arranca el rodatge del llargmetratge ‘El Desentierro’ a Sueca

Llum, càmera i acció! Comença el rodatge de la pel·lícula ‘El Desentierro’ al cor de Sueca. L’equip de càsting de la pel·lícula cita a tota la població de Sueca i voltants al rodatge que tindrà lloc a l’església de Sueca el 26 d’octubre.

L’escena que es rodarà en qüestió tracta un moment clau de la pel·lícula, marcada per la mort sobtada en un accident del seu alcalde, un home molt estimat pel poble. La missa funeral de l’alcalde es rodarà a l’església de Sant Pere de Sueca i es necessita un gran volum de figuració com a assistents al funeral.

La convocatòria de figurants és a partir de les 16:30?h fins a les 18:30?h, les persones interessades poden anar acudint des de les 16.30?h cadascú quan li siga possible. Està oberta a tots els perfils i totes les edats. Només cal tindre ganes de participar i de viure l’experiència de com es fa una pel·lícula.

Com anar vestits? En tota pel·lícula aquest és un tema poc trivial i que juga un paper molt important en l’escena, així com l’època on s’ambienta. En aquesta ocasió, estem en el mes de setembre de l’any actual. Cal anar vestits per a l’ocasió, de dol, de manera formal i amb colors foscos.

El repartiment, a més de comptar amb Leonardo Sbaraglia i Jan Cornet, està integrat per Michel Noher, Jordi Rebellón, Raúl Prieto i Ana Torrent. A més d’actors de nacionalitat bosnià, albanesa i argentina.

“El Desentierro” és una producció de El Desentierro AIE i compta amb la coproducció de la catalana Abordar i l’argentina Aleph Media, la participació de TVE i les ajudes del ICAA i CulturArts. Filmax distribuirà el film en Espanya i vendes internacionals.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.